Win een iPhone X op de Huisartsbeurs

05 apr 2018

Bezoek onze stand tijdens de Huisartsbeurs op 7 april en ding mee naar een iPhone X. U vindt onze stand bij de ingang van het Skillslab in hal 7. U beantwoordt twee vragen en laat uw gegevens achter. De prijsuitreiking vindt ’s middags om half 5 plaats. U ontvangt een sms als u gewonnen heeft. U kunt de iPhone dan gelijk in ontvangst nemen in onze stand. N.B. Deelname is alleen voor medewerkers in de eerstelijnszorg die een bezoek brengen aan onze stand.

VoIP telefonie voor huisartspraktijken 

Op de beurs vertellen we u graag meer over de mogelijkheden van VoIP (bellen via internet) in uw praktijk. U kunt bellen met een eigen VoIP centrale in uw praktijk of een hosted oplossing in de cloud. Ook uw uw mobiele toestellen kunt u naadloos integreren in uw VoIP-omgeving. Veel faciliteiten waar u met uw vaste toestellen aan gewend bent, zijn dan ook beschikbaar op uw mobiele telefoons. Op die manier kunt u de telefonische (spoed)bereikbaarheid van uw praktijk verder verhogen en uw praktijkvoering optimaliseren. 

Meer informatie over onze diensten 

Bel of mail ons om een afspraak te maken met één van onze adviseurs voor een vrijblijvend advies op maat. Of kom langs tijdens de Huisartsbeurs en ding mee naar de iPhone X We zien u graag op onze stand aanstaande zaterdag!