Speciale belbundels voor NEC centrales

Wanneer u belt met een SV8100 of SV9100 centrale van Advitronics Telecom en uw uitgaande telefoonverkeer verloopt via VoIP verbindingen van Advitronics, heeft u de mogelijkheid gebruik te maken van onze voordelige belbundels.

Deze belbundels zijn specifiek ontwikkeld voor de Eerstelijnszorg en vastgesteld aan de hand van het gemiddelde belgedrag van een groot aantal praktijken in Nederland. Met deze belbundels kunt u voordelig bellen naar nationale vaste en mobiele nummers tegen een vast bedrag per maand. 

De bundel bestaat uit een basis bundel en optionele add-on bundels voor vast en mobiel. 

NB Wanneer u een hosted centrale in de cloud heeft, kunt u ervoor kiezen per tik te betalen of het totale belverkeer af te kopen. 

Wilt u meer informatie over belbundels of afkopen van belverkeer? Neem dan contact met ons op.

Advies op maat

Op het telefonieplatform van Advitronics kunnen zowel praktijkcentrales als hosted telefonie-oplossingen in de cloud aangesloten worden. Dit biedt de mogelijkheid om een telefonie-omgeving te realiseren, die het beste past bij de wensen en het budget van een praktijk of samenwerkingsverband. Wij nemen graag de tijd om de mogelijkheden te bespreken en een gericht advies uit te brengen.

Ik wil graag advies op maat