KPN stopt met ISDN

08 mei 2017

Als u een ISDN verbinding heeft, heeft u onlangs een brief van KPN ontvangen dat zij per 1 september 2019 stopt met ISDN 1/2. Waarom stopt KPN met ISDN? 

De laatste jaren is de vraag naar VoIP telefonie (bellen over internet) sterk toegenomen. De wens van klanten is veranderd. VoIP is veelzijdiger, goedkoper en een volwaardig alternatief voor ISDN. Redenen voor KPN om ISDN uit te faseren. Dit gebeurt per 1 september 2019 voor ISDN 1/2 en naar verwachting januari 2021 voor ISDN 15/20/30. 

Wat betekent dat voor uw praktijk? 

Tot het moment van uitfasering kunt u gewoon bellen over uw bestaande ISDN verbinding. Deze periode kunt u gebruiken om u voor te bereiden op de overstap naar VoIP. 

Heeft u een NEC SV8100 met een ISDN verbinding? Dan is uw centrale op elk gewenst moment eenvoudig om te bouwen naar VoIP, waardoor u nu al kunt gaan profiteren van de voordelen van VoIP. Heeft u een NEC Aspire of NEC XN-120 centrale? Deze centrales kunnen niet omgebouwd worden naar VoIP. Dan moet u voor de uitfasering overstappen naar een nieuwe telefooncentrale of hosted voice oplossing. In beide gevallen gaat u bellen via VoIP. Wij geven u graag een advies op maat. 

De voordelen van VoIP 

Wij richten ons volledig op de eerstelijnszorg. Ons VoIP-platform is volledig ingericht op de wensen van uw beroepsgroep. Bellen via VoIP kan zowel met een telefooncentrale bij u in de praktijk of via een hosted voice oplossing, waarbij u gebruik maakt van een centrale in de cloud. De voordelen van ons VoIP-platform voor uw praktijk:

  • Eenvoudige en flexibele uitbreiding van uw telefonische bereikbaarheid
  • Eén aanspreekpunt voor al uw telefoniezaken
  • Maandelijks één factuur voor uw vaste en mobiele telefonie
  • Uw telefoonverkeer via een gesloten en beveiligd telefonienetwerk
  • Automatische fallback naar GSM of vaste verbinding in geval van storing
  • Besparing op uw maandelijkse abonnementen
  • Onderling gratis bellen met uw collega’s op ons platform

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend advies? Neemt u dan contact met ons op via sales@advitronics.nl of bel 0486 – 47 88 88 (keuze 2 in het menu)