Betrouwbare telefonie voor de eerstelijnszorg

Veiligheid in alle opzichten, onder alle omstandigheden. Dat is waar Advitronics Telecom voor staat. Al 30 jaar leveren wij betrouwbare telefonie-oplossingen aan onder andere gezondheidscentra, huisartsen, apotheken, fysiotherapeuten, tandartsen en verloskundigen. Door nauwe samenwerking met zorgvuldig gekozen ICT-partners, bieden wij een integrale oplossing. Daarbij verzorgen wij altijd een oplossing op maat.

Kies uw beroepsgroep

Veilige verbindingen

Advitronics-bellen

Advitronics Telecom is gecertificeerd volgens de normen van ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510. Wij voldoen daarmee aan de relevante wet- en regelgeving en de internationale eisen van kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging.

De certificaten waarborgen onder meer de vertrouwelijke en integere omgang met (privacygevoelige) data en de beveiliging van de door ons geleverde oplossingen. Ons telefonieplatform is ondergebracht in vijf datacenters in Nederland, die onderling gekoppeld zijn met redundante dataverbindingen van verschillende netwerkleveranciers. Per datacenter zijn alle hardwarecomponenten redundant uitgevoerd.

Op deze manier wordt de hoogst haalbare beschikbaarheid geboden. In onze oplossingen maken wij gebruik van breedbandverbindingen, die voldoen aan alle relevante veiligheidseisen.

Telefonie-oplossingen voor de zorg