Advitronics Winactie: Ingrid Bokkers van Huisartspraktijk J.W.H van Huijstee wint Jabra headset

1 mei 2020

Ingrid Bokkers, praktijkmanager van Huisartspraktijk J.W.H. van Huijstee in Lochem, heeft een professionele Jabra Engage 75 headset gewonnen. De headset is door Advitronics verloot vanwege de speciale Winactie in tijdschrift De Dokter voor de LHV Huisartsendag.

Doel van de Winactie was aandacht vragen voor de innovatieve communicatie-oplossingen van Advitronics, die getoond gaan worden tijdens de LHV Huisartsendag. Hoewel de LHV Huisartsendag is verplaatst naar september, wilden wij de prijs toch al verloten onder alle inzenders van de Winactie. De oplossing van de Winactie, die in een paginagrote advertentie in tijdschrift De Dokter stond, was ‘HIS-integratie’.

Jabra Engage 75
De Jabra Engage 75 is een professionele draadloze headset met geavanceerde filtering van omgevingsgeluiden en een handig in-gesprek-lampje. De Engage 75 wordt zo snel mogelijk opgestuurd naar Ingrid.

Wereldpartner LHV Huisartsendag
De LHV Huisartsendag is verplaatst naar 19 september 2020. Advitronics is Wereldpartner van de LHV Huisartsendag en geeft op deze dag diverse presentaties en live demo’s van de geïntegreerde Cloud Communicatie-oplossing van Advitronics, waarin telefonie, videoconsulten, mobiele abonnementen, thuiswerkplekoplossingen en HIS-integraties samenkomen.

Wilt u niet wachten tot september om onze geïntegreerde communicatie-oplossing voor de Eerstelijnszorg te ervaren? Vraag dan hier een demo aan of boek een vrijblijvend adviesgesprek met ons 


Boek een gratis adviesgesprek


Vraag hier uw demo aan