De ideale headset voor uw praktijk

Een headset is een belangrijk hulpmiddel om inkomende gesprekken op een efficiënte manier te beantwoorden. Ook worden headsets steeds vaker gebruikt tijdens het telefonisch spreekuur. Met een draadloze headset houdt u uw handen vrij om gegevens in te voeren en kunt u rondlopen in uw praktijk, terwijl u aan het bellen bent.

Bij de selectie van een headset is het van belang om rekening te houden met de specifieke omstandigheden van uw praktijk. Veelal is er sprake van een drukke omgeving met veel achtergrondgeluiden. En degene die de inkomende gesprekken aanneemt, is vaak ook verantwoordelijk voor de ontvangst aan de balie. Het nieuwe model van Jabra, de Engage 75, speelt hier goed op in.

Geen last meer van omgevingsgeluiden

De Engage 75 helpt u om ook in een rumoerige praktijkomgeving zorgeloos te kunnen bellen. Omgevingsgeluiden worden gefilterd en geluidspieken worden onderdrukt. U kunt hierdoor goed verstaan wat uw gesprekspartner u vertelt.

Met handig in-gesprek-lampje

Een belangrijke vernieuwing in de Engage 75 is het in-gesprek-lampje. Wanneer u in gesprek bent, branden er rode lampjes op de microfoon en het oorstuk.

Advitronics-mono-headset

Mono headset met hoofdbeugel

Mono headset met nekband

Stereo headset met hoofdbeugel

Draagcomfort en draagstijlen

De Engage 75 is een lichtgewicht headset en verkrijgbaar in twee modellen, mono en stereo. De stereo variant heeft een hoofdbeugel en twee oorkussens . De mono variant heeft één oorkussen en wordt geleverd met een hoofdbeugel en nekband. Zo kunt u zelf kiezen welke draagstijl u prettig vindt, of dit per dag afwisselen (bijvoorbeeld om de draagstijl aan te passen aan uw haardracht).

Onze eigen ervaring

Medewerkers van Advitronics maken zelf ook gebruik van de Jabra Engage 75. Zij bellen veel en zitten met meerdere collega’s op een kamer. Wilma (afdeling support): “Met de Engage 75 heb ik geen last meer van mijn directe collega’s, die ook aan de telefoon zitten of met elkaar in overleg zijn. Geluiden worden nu echt goed gefilterd. En het aanmelden gaat heel snel en eenvoudig. Ik ben echt blij met deze headset!”

De voordelen van de Engage 75

De nieuwe techniek van Jabra beschermt het gehoor en maakt langdurig werken met een headset minder vermoeiend. De voordelen op een rijtje:

  • Hogere geluidskwaliteit
  • Geluidsniveau handmatig te regelen
  • Sterke filtering omgevingsgeluiden
  • Gesprekstijd 13 uur
  • Draadloos bereik meer dan 150 meter
  • Mute-knop op de microfoon
  • In gesprek-lampjes op de headset zelf
  • Ook verkrijgbaar in convertible variant (oorhaakje).
  • In half uur tijd 40% opgeladen (in anderhalf uur 100%)
  • Extra beveiligd tegen aftappen van draadloze verbindingen
Advitronics-Jabra Engage 75

Meerdere toepassingsmogelijkheden

De Jabra Engage 75 wordt geleverd met een basisstation. Deze heeft een helder en duidelijk touchscreen, waarmee u uw headset of meeluisterheadset eenvoudig kunt aanmelden. Om het u gemakkelijk te maken, worden de headsets bij aanschaf door ons voorgeprogrammeerd met de profielinstellingen die het meest gebruikt worden in praktijken. U kunt uw headset verbinden met vijf apparaten tegelijkertijd, zoals bureautoestellen, bluetooth toestellen (smartphone en tablet) en uw pc. Zo kunt u bijvoorbeeld herhaalrecepten of ingesproken berichten vanaf uw pc uitluisteren via uw headset.

Bel of mail voor een vrijblijvend advies: sales@advitronics.nl of 0486 – 47 88 88

Advies op maat